Salutació de l’Alcalde

Benvolguts amics que entreu a la pàgina d’Espolla.

Des de l’Albera, la serra més oriental dels Pirineus, us volem donar la benvinguda a la plana web de l’Ajuntament d’Espolla.

Aquest lloc web ofereix la possibilitat de donar a conèixer la nostra organització municipal, però també les activitats que es porten a terme, mostrar els nostres valors paisatgístics, històrics i de patrimoni monumental i la vida comercial que tenim.

Us mostrem els racons del nostre poble, que ben segur us agradarà veure: la plaça del Dólmen, la plaça de Sant Jaume, la plaça de l’Albera, els ponts del Relliquer, les ruïnes del castell del s. Xlll, l’església de Sant Jaume amb el seu museu, el conjunt de Cal marquès, la casa del mestre Balmanya i Ros.

També us mostrem els restaurants, l’hotel i les cases de turisme rural, les nostres botigues i la cooperativa de vi i oli, amb més de 75 anys d’història i l’oficina del Paratge de l’Albera.

Us convidem a venir, tenint en compte també, les moltes possibilitats que hi ha per a conèixer el nostre entorn més proper: les excursions per l’Albera, les rutes megalítiques, el patrimoni pre-romànic, les fonts i les passejades per les vinyes i els olivars, molts d’ells amb arbres centenaris.

Esperem que el recorregut sigui del vostre gust.

Aprofito l’avinentesa per posar-me a la vostra disposició en tot allò que des de l’Ajuntament us puguem servir.

Ben cordialment

Carles Lagresa i Felip

alcaldia@espolla.cat