Nota informativa – Subvenció

L’Ajuntament d’Espolla ha rebut el suport de la Unió Europea, del Ministerio de política territorial i memòria democràtica, del Plan de recuperación, Transformación i Resilencia i de la Diputació de Girona, per a portar a terme les següents accions: Actuació de la subvenció en espècie de material informàtic any 2023.

NOTA INFORMATIVA – Subvenció Dipsalut

L’Ajuntament d’Espolla ha rebut el suport econòmic de la DIPSALUT, per al finançament del servei de socorrisme a les piscines d’ús públic de titularitat i/o gestió municipal (Pt15), per a l’any 2023. Document informatiu de la subvenció  

escut

BAN MUNICIPAL РEstat emerg̬ncia sequera

Espolla és un dels 22 municipis de l’Alt Empordà que s’abasteixen de l’aqüífer Fluvià-Muga i han entrat en fase d’emergència de la sequera. A aquesta notícia trobareu el BAN municipal amb les mesures i accions a seguir.

escut

Modificació de l’horari d’atenció al públic

A partir del 17 de juliol de 2023, aquest inclòs, els horaris d’atenció al públic de les dependències municipals seran els següents: Horari d’hivern (del 15 de setembre al 23 de juny, ambdós inclosos, llevat festius): Dilluns, dimecres, dijous i divendres de 10.00 a 14.00 hores Dimarts de 15.00 a 18.00 h Horari d’estiu (del […]

escut

BAN Municipal. Excepcionalitat sequera

Espolla és un dels 224 municipis de Catalunya que entrat en fase d’excepcionalitat de la sequera. Això comporta la reducció de la dotació d’aigua mitjana per habitant i dia. Pots llegir el BAN d’Alcaldia a aquesta notícia.

1 2 3 4